Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı yıkayıp asmak

Rüyada halı yıkayıp asmak

Rüyada halı yıkayıp asmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada halı yıkayıp asmak gördüyseniz:

  • İstediğinizi şeyleri başarmak için çok çalışmalısınız.

Rüyada ipek halı asmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, ticaretinin büyüyeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkanmış halı asmak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayır dualarına nail olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada balkona halı asmak bolluk ve bereket yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, darlık içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada halı asmak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, hedeflere ulaşamayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvara halı asmak bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı yıkayıp asmak refah içinde olacağına, işlerin yoluna gireceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalettir.

Rüyada çatıya çamaşır asmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkona bayrak asmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments