Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceketini asmak

Rüyada ceketini asmak

Rüyada ceketini asmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, şansın kapanacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ceketini asmak gördüyseniz:

  • Bırakın biraz da herşey kendi halinde gelişme göstersin.

Rüyada ceket asmak iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına inanılır.

Rüyada askıya ceket asmak bol nimete kavuşulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceketini asmak dürüst bir şekilde yaşayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mont asmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet eder.

Rüyada bebek çamaşırı asmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada kırmızı çamaşır asmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşır asmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve çamaşır asmak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments