Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendini asmak

Rüyada kendi kendini asmak

Rüyada kendi kendini asmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, kısmetlerin azalacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kendini asmak gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Rüyada beyaz gömlek asmak çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına inanılır.

Rüyada duvara elbise asmak aile içinde husumet gelişeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada insan asmak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine inanılır.

Rüyada arabaya bayrak asmak duygusallığın ön plana çıkacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Rüyada palto asmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ceket asmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, yuva kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereye tül asmak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askıya ceket asmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments