Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabela asmak

Rüyada tabela asmak

Rüyada tabela asmak ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet eder.

Rüyada tabela asmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenli konuşmalarınız diğerlerinin sizi desteklemesine yardım edebilir.

Rüyada tabela asmak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine alamet eder.

Rüyada yol tabelası görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada reklam tabelası görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kendisi için mal mülk alacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine inanılır.

Rüyada isim tabelası görmek dertlerinin unutulacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına işarettir.

Rüyada sokak tabelası görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tabela görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalettir.

Rüyada yön tabelası görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, günbegün kötüleşeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Rüyada dükkan tabelası görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments