Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel asmak

Rüyada dantel asmak

Rüyada dantel asmak malını ve parasını sağlama alacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, malvarlığının çok daha artacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada dantel asmak gördüyseniz:

  • Aslında çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada dantel asmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada dantel elbise görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalettir.

Rüyada dantelli gelinlik giymek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına inanılır.

Rüyada dantelli külot görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına işaret etmektedir.

Rüyada dantelli havlu görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dantel yapmak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe dantel görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantelli etek giymek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments