Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennemlik olmak

Rüyada cehennemlik olmak

Rüyada cehennemlik olmak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, dertlerin sonlanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulur.

Rüyada cehennemlik olmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı veya moralinizi bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ölüp cehenneme girmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına işaret eder.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işarettir.

Rüyada cehennem yazısı görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok başarılı işlere adım atacağına alamet eder.

Rüyada cennet cehennem görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine inanılır.

Rüyada cehennem çukuru görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kişinin rahat nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cehenneme girmemek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cehenneme gittiğini görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada cehennemde yananları görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments