Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennem yazısı görmek

Rüyada cehennem yazısı görmek

Rüyada cehennem yazısı görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, zaaflarına kapılacağına tabir olunur.

Rüyada cehennem yazısı gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Rüyada cehennem yazısı görmek ister istemez başının belaya gireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cehennemden çıkmak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hem de para kaybettireceğine delalettir.

Rüyada cehenneme bakmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada cehennemden cennete geçmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işarettir.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cehennem ateşinde yanmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cehenneme girip çıkmak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, çevreye karşı itibarın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada cehennem ateş görmek büyük takdir toplanacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments