Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, her daim bereketli işler yapacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, yoksul için zenginliğe, kurulu düzeninin devam edeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada cehennemlik olduğunu öğrenmek âlim kimselerden feyz alacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cehenneme gideceğini görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada cehenneme gideceğini duymak fakirlikten kurtulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölüp cehenneme gitmek yüklü miktarda para kazanacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalettir.

Rüyada cehenneme giden insanlar görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Rüyada cehenneme gitmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ortalığın karışacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

Rüyada cehenneme atıldığını görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments