Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehenneme girmemek

Rüyada cehenneme girmemek

Rüyada cehenneme girmemek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada cehenneme girmemek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin ya da eğilimlerinizin başarılabileceğine dair işaretleri görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalet eder.

Rüyada cehenneme girmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cehennem ateşi görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada cehennem ateşinde yanmak üzüleceğine ve pişman olacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işarettir.

Rüyada cennet cehennem görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada cennet ve cehennem görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sermayesinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada cehennemde yanmak işinin ehli durumuna geleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments