Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehenneme gittiğini görmek

Rüyada cehenneme gittiğini görmek

Rüyada cehenneme gittiğini görmek daha iyi yerlere geleceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, stresten uzaklaşacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet eder.

Rüyada cehenneme gittiğini gördüyseniz:

  • Belli bir durumu, iş birliğini ya da çalışmayı dikkatle ele almalısınız.

Rüyada cehennemde azap çektiğini görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada cehennemde yananları görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cehenneme giden insanlar görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini cehennemde görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölmek ve cehenneme girmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada birinin cehenneme gittiğini görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini cehennemde görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments