Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennemde yananları görmek

Rüyada cehennemde yananları görmek

Rüyada cehennemde yananları görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, sıkıntı yükleneceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, çok sevileceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada cehennemde yananları gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaya gönüllü olmanız durumunda, başkalarıyla biraraya gelmeniz belli çözümler bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada cehennemde yananları görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, işini büyüteceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada cehennemde yanan insanlar görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Rüyada cehennemde yanan birini görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada cehennemde yanan insanları görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalettir.

Rüyada cehennemden birini kurtarmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, eşlerin ayrılacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işaret eder.

Rüyada cehennem azabı çekmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada cehenneme düşmek garanti olacak bir yer edineceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalet eder.

Rüyada cehennem ateşinde yanmak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments