Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennemden ses duymak

Rüyada cehennemden ses duymak

Rüyada cehennemden ses duymak stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada cehennemden ses duymak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada cehennemden ses duymak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Rüyada cehenneme gideceğini duymak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine rivayet eder.

Rüyada cehennemde yananları görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada cehennemde yanan insanları görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada cennet ve cehennem görmek doyasıya hasret gidereceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına inanılır.

Rüyada cehennemden cennete geçmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işarettir.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, küskünlük yaşanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cehennem kuyusu görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments