Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehenneme gideceğini duymak

Rüyada cehenneme gideceğini duymak

Rüyada cehenneme gideceğini duymak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada cehenneme gideceğini duymak gördüyseniz:

  • Bir sürü plan veya projeyi aynı anda yapmaya çalışmaktansa, öncelikle elinizdeki işleri tamamlamanızda fayda var.

Rüyada cehenneme gideceğini duymak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine inanılır.

Rüyada cehennemden ses duymak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, umutlarının söneceğine delalettir.

Rüyada cehenneme gideceğini öğrenmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cehenneme gitmek sevilen bir dostu kaybetmeye, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölüp cehenneme gitmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalet eder.

Rüyada cehenneme giden insanlar görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cehenneme gideceğini görmek kendisini yıpratacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments