Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennemden cennete geçmek

Rüyada cehennemden cennete geçmek

Rüyada cehennemden cennete geçmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada cehennemden cennete geçmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Rüyada cehennemden cennete geçmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, maddi güç sahibi olacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işarettir.

Rüyada cehennem ve cennet görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada cehennem ve cenneti görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, asla yüksünmeyeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulur.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalettir.

Rüyada cennet cehennem görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet eder.

Rüyada cehennemden çıkıp cennete girmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments