Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet ve cehennem görmek

Rüyada cennet ve cehennem görmek

Rüyada cennet ve cehennem görmek güveninin artacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada cennet ve cehennem gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalettir.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalettir.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet ve cehennem görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına alamet eder.

Rüyada cehennem ve cennet görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cennet cehennem görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments