Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet cehennem kapısını görmek

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, de zenginliğe kavuşacağına, aralarından su sızmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cennet cehennem kapısını gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da kararlarınıza karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işaret eder.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak büyük sorunlarla boğuşulacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada cennet cehennem görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada cehennemden cennete geçmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işarettir.

Rüyada cehennemden çıkıp cennete girmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments