Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek

Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek

Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebrail aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Evliliğinizi veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına inanılır.

Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada isa aleyhisselamı görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalet eder.

Rüyada musa aleyhisselamı görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ibrahim aleyhisselamı görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada israfil aleyhisselamı görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Rüyada hızır aleyhisselamı görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada davud aleyhisselamı görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments