Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davud aleyhisselamı görmek

Rüyada davud aleyhisselamı görmek

Rüyada davud aleyhisselamı görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, doyasıya sefasını süreceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada davud aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada davud aleyhisselamı görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada ahmet davutoğluunu görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine yorulur.

Rüyada davut yıldızı görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada davud yıldızı görmek hem çok mutlu olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarının adım adım yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada hazreti davutu görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada hızır aleyhisselam konuşmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek sevinçli haberler geleceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, zor durumlarda kalacağına rivayet eder.

Rüyada hızır aleyhisselamı konuşmak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments