Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isa aleyhisselamı görmek

Rüyada isa aleyhisselamı görmek

Rüyada isa aleyhisselamı görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalettir.

Rüyada isa aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Eski borçlar tahsil edilebilir veya ödenebilir.

Rüyada isa aleyhisselamı görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada yusuf aleyhisselamı görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, adaletin geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hızır aleyhisselamı konuşmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına delalettir.

Rüyada yuşa aleyhisselamı görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına işaret eder.

Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada adem aleyhisselamı görmek iyileşeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments