Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada israfil aleyhisselamı görmek

Rüyada israfil aleyhisselamı görmek

Rüyada israfil aleyhisselamı görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına rivayet eder.

Rüyada israfil aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada israfil aleyhisselamı görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret eder.

Rüyada israf yapmak varını yoğunu kaybedeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada israfili görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada israf etmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine yorulur.

Rüyada israfilli görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada israfil görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada israfil meleği görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına yorulur.

Rüyada israfil melek görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments