Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak

Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak

Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Rüyada hızır aleyhisselamı konuşmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada hızır aleyhisselam konuşmak yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak insanlara yardım edeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine işaret eder.

Rüyada hızır aleyhisselamı görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işlerini hafifleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yusuf aleyhisselamı görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada musa aleyhisselamı görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments