Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızır aleyhisselamı görmek

Rüyada hızır aleyhisselamı görmek

Rüyada hızır aleyhisselamı görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada hızır aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Belli bir konuya veya maceraya gereğinden fazla enerji harcamış olabilirsiniz.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada hızır aleyhisselamı konuşmak bolluk ve bereket yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, yaşama hevesinden olacağına işarettir.

Rüyada hızır aleyhisselam konuşmak günlerinin güzelleşeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına tabir olunur.

Rüyada hızır aleyhisselamı görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hastalıklarından kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada isa aleyhisselamı görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına alamet eder.

Rüyada azrail aleyhisselamı görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada israfil aleyhisselamı görmek dilediği gibi yaşayacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments