Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musa aleyhisselamı görmek

Rüyada musa aleyhisselamı görmek

Rüyada musa aleyhisselamı görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada musa aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Tuhaf davranan kişilere yol göstermeye çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada musa aleyhisselamı görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, mevkie edineceğine tabir olunur.

Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, huzurlu günlerin geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret eder.

Rüyada yusuf aleyhisselamı görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek dertlerden kurtulmaya, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yuşa aleyhisselamı görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, maddi varlığının çoğalacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada davud aleyhisselamı görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, insanların afiyet bulacağına inanılır.

Rüyada isa aleyhisselamı görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments