Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebine şeker koymak

Rüyada cebine şeker koymak

Rüyada cebine şeker koymak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada cebine şeker koymak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada cebine şeker koymak iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işarettir.

Rüyada cebine altın koymak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebine taş koymak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebine ekmek koymak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak moralinin, keyfinin kaçacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada cebine yumurta koymak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına inanılır.

Rüyada cebine bozuk para koymak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments