Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebine taş koymak

Rüyada cebine taş koymak

Rüyada cebine taş koymak isteklerinin gerçekleşeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebine taş koymak gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Rüyada cebine taş koymak çok sıkıntılı bir hal alacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada para alıp cebine koymak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada cebine bozuk para koymak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı cebine koymak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada cebine ceviz koymak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Rüyada cebine yumurta koymak uykusuz geceler yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına işaret eder.

Rüyada cebine altın koymak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments