Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebine şeker doldurmak

Rüyada cebine şeker doldurmak

Rüyada cebine şeker doldurmak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kazanca kavuşacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebine şeker doldurmak gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi bedeli olabilecek hatalardan uzak durmalısınız.

Rüyada cebine şeker doldurmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada cebine altın doldurmak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada cebine şeker koymak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada şeker doldurmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada cebinde yumurta görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada cebine anahtar koymak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebinden para çaldığını görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments