Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebine anahtar koymak

Rüyada cebine anahtar koymak

Rüyada cebine anahtar koymak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada cebine anahtar koymak gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada cebine anahtar koymak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtarı cebine koymak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret eder.

Rüyada cebine altın koymak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para cebine koymak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada cebine taş koymak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, dinini yaşayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada cebine şeker koymak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine rivayet eder.

Rüyada para alıp cebine koymak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebine yumurta koymak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments