Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarı cebine koymak

Rüyada anahtarı cebine koymak

Rüyada anahtarı cebine koymak devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtarı cebine koymak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya konular ilginizi çekebilir, yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada cebine anahtar koymak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, doğru bir karar verileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarı cebine koymak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak düşman hususunda keder ve üzüntüye, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalettir.

Rüyada cebine ekmek koymak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna delalettir.

Rüyada cebine ceviz koymak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada cebine bozuk para koymak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet eder.

Rüyada cebine altın koymak işlerinin çok iyi gideceğine, bereketin eksileceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cebine çikolata koymak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments