Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebine çikolata koymak

Rüyada cebine çikolata koymak

Rüyada cebine çikolata koymak geçim derdinin olmayacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cebine çikolata koymak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada cebine çikolata koymak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada cebine ceviz koymak verimin kaçacağına, tüm özlemini gidereceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtarı cebine koymak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, şansın yüze güleceğine, bunalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebine bozuk para koymak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada cebine ekmek koymak işlerinin tutacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebine yumurta koymak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine işarettir.

Rüyada cebine kağıt para koymak itibarını geri kazanacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bozuk para cebine koymak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments