Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının cebinde para görmek

Rüyada başkasının cebinde para görmek

Rüyada başkasının cebinde para görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının cebinde para gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Rüyada cebinde bozuk para görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinden para çıkmak ters giden işlerin normale döneceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine rivayet eder.

Rüyada para alıp cebine koymak arkasından gıybet edeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine delalet eder.

Rüyada cebine para koymak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine inanılır.

Rüyada birinin cebine para koymak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, saygınlığının da artacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin cebinden para almak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para cebine koymak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon cebinde para görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments