Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde tomarla para görmek

Rüyada cebinde tomarla para görmek

Rüyada cebinde tomarla para görmek aksiliklerin başgöstereceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada cebinde tomarla para gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada cebinde tomarla para görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, büyük işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada tomarla para vermek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada elinde tomarla para görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalettir.

Rüyada tomarla kağıt para almak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tomarla yabancı para görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada para tomarı görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine yorulur.

Rüyada bir tomar kağıt para almak kendisine fırsatlar yaratacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tomarla para aldığını görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments