Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin cebine para koymak

Rüyada birinin cebine para koymak

Rüyada birinin cebine para koymak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, ana baba dualarının alınacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine delalettir.

Rüyada birinin cebine para koymak gördüyseniz:

  • Mizah anlayışınız iyi, doğal yapınız ruhani veya filozofik; öyleyse bunu karşıt cinsle olan tüm aylık ilişkinizde iyi kullanmalısınız.

Rüyada cebine para koymak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin cebine para koymak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebine bozuk para koymak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, ona emek vereceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk para cebine koymak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada cebine kağıt para koymak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada para alıp cebine koymak uzun süre kendini toparlayamayacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hayri kaya

Rüyamda tanıdığım ve hiç bir bağlantım olman biri benim cebime kağıt para koyuyor ve daha sonrasın da kıyamet kopar gibisine fırtına çıkıyor ve bir çocuğun hayatını kurtarıyorum ve sonra annemle fidan dikimine gideceğiz diyor şimdiden teşekkür ediyorum