Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde bıçak görmek

Rüyada cebinde bıçak görmek

Rüyada cebinde bıçak görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, şansının döneceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, dileklerin kabul olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde bıçak gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmak zorunda bırakacak konuşmalara muhatap bırakılabilirsiniz.

Rüyada cebinde bıçak görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebinde sakız görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, her daim bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebinde sigara görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada cebinde demir para görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek sözlerinden çıkmayacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin cebinden para almak rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada cebine çikolata koymak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada cebinde altın bulmak kötü gününden de geri duracağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments