Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde para bulmak

Rüyada cebinde para bulmak

Rüyada cebinde para bulmak garanti olacak bir yer edineceğine, talihinin artacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebinde para bulmak gördüyseniz:

  • Kontrollü değişiklikler yapmanız veya bazı olayları tutarlı şekilde zorlamanız durumunda pişman olmaksızın istediğinizi elde edebilirsiniz.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cebinde para bulmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon cebinde para bulmak düşmanlarına da dost olacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, kazançsız işler peşinde olmaya tabir olunur.

Rüyada cebinde kağıt para bulmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde altın bulmak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına inanılır.

Rüyada eşinin cebinden para almak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, siparişlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada cebine bozuk para koymak eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, korkularından kurtulacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinden para çıkarmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments