Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün cebinden para almak

Rüyada ölünün cebinden para almak

Rüyada ölünün cebinden para almak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölünün cebinden para almak gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ölünün cebinden para almak beklentilerinin gerçekleşeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada cebinde bozuk para görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin cebinde para görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin cebinden para almak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, onlara sanat öğreteceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cebinde para görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalettir.

Rüyada cebinden para çaldığını görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebine bozuk para koymak kararlar alacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments