Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde sigara görmek

Rüyada cebinde sigara görmek

Rüyada cebinde sigara görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebinde sigara gördüyseniz:

  • İstikrarsız bir görünüm çizmenize neden olacak hareketlerden sakınmalısınız.

Rüyada cebinde sigara görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, düşmanlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde yılan görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini cebine sokmak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada cebinin delik olduğunu görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada cebine altın koymak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, olaylı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada cebinde akrep görmek ün yapmayı başaracağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde muska görmek ortağından ayrılacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments