Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde kağıt para bulmak

Rüyada cebinde kağıt para bulmak

Rüyada cebinde kağıt para bulmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kalp kırıklığı olacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada cebinde kağıt para bulmak gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Rüyada cebinde kağıt para bulmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebine kağıt para koymak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına tabir olunur.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada cebinde kağıt para görmek güçten düşeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işarettir.

Rüyada cebinden kağıt para çıkarmak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada cebinde bozuk para bulmak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde para bulmak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada pantolon cebinde para bulmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments