Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cepte kum görmek

Rüyada cepte kum görmek

Rüyada cepte kum görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cepte kum gördüyseniz:

  • Aslında karlı sonuçlar doğurmasına rağmen, size sıkıcı gelen, ilham vermeyen veya rutine bağlamış bazı iş, oluşum veya çalışmayı rafa kaldırma ya da köklü değişiklikler yapma kararı alabilirsiniz.

Rüyada cepte kum görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu numarası görmek başarıların çoğalacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu kapatmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada cebrail görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalettir.

Rüyada cepte bozuk para görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments