Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pilava yoğurt katmak

Rüyada pilava yoğurt katmak

Rüyada pilava yoğurt katmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, kem gözlere gelineceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pilava yoğurt katmak gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada pilava yoğurt katmak beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş aşa su katmak şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada süte su katmak kalp kırmayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yemeğe şeker katmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada un katmak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına işaret eder.

Rüyada tuz katmak kötü günler yaşanacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe su katmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine rivayet eder.

Rüyada sarımsak katmak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kime danışacağını bilemez olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments