Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay ve sigara içmek

Rüyada çay ve sigara içmek

Rüyada çay ve sigara içmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına alamet eder.

Rüyada çay ve sigara içmek gördüyseniz:

  • İstemiyorsanız, istemediğinizi açıkça belirtmeniz gerekebilir.

Rüyada çay ve sigara içmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına yorulur.

Rüyada tersten sigara içmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına yorulur.

Rüyada ilk defa sigara içmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara ve kahve içmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Rüyada tütün sigara içmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu sigara içmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine inanılır.

Rüyada sürekli sigara içmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, manevi olarak da yıpranacağına delalet eder.

Rüyada başkasını sigara içmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments