Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay lekesi görmek

Rüyada çay lekesi görmek

Rüyada çay lekesi görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada çay lekesi gördüyseniz:

  • Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir.

Rüyada çay lekesi görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bebekte leke görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine inanılır.

Rüyada gömlekte leke görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında lekeler görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada leke temizlemek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, eskisinden de iyi olacağına işarettir.

Rüyada dişinde leke görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına alamet eder.

Rüyada lekeli kıyafet görmek memur ise terfi edeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments