Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli kıyafet görmek

Rüyada lekeli kıyafet görmek

Rüyada lekeli kıyafet görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hem yeni yerler göreceğine rivayet eder.

Rüyada lekeli kıyafet gördüyseniz:

  • Yakında, romantik veya sevgi dolu ilişkiler açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada lekeli kıyafet görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafetinde leke görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, sözleri tutulacağına, ağız tadının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafette leke görmek eşlerin boşanacağına, ona göre davranacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada kömür lekesi görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada lekeli bardak görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli külot görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments