Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında lekeler görmek

Rüyada sırtında lekeler görmek

Rüyada sırtında lekeler görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada sırtında lekeler gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Rüyada sırtında lekeler görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Rüyada sırtta leke görmek geçiminin yerinde olacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında siyah leke görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sorunların atlatılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine inanılır.

Rüyada sırtında kırmızı lekeler görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına inanılır.

Rüyada sırtında leke görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına yorulur.

Rüyada alnında leke görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, mülk sahibi olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına yorulur.

Rüyada kan lekeleri görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments