Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebekte leke görmek

Rüyada bebekte leke görmek

Rüyada bebekte leke görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebekte leke gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, parasının ve canın güvende olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işarettir.

Rüyada bebekte doğum lekesi görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, onu darda bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bebekte leke görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lekeli yüz görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada üzerinde leke görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücutta siyah lekeler görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments