Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun satın aldığını görmek

Rüyada kavun satın aldığını görmek

Rüyada kavun satın aldığını görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işarettir.

Rüyada kavun satın aldığını gördüyseniz:

  • Bazı sözleri duymamazlığa gelmenizde fayda var.

Rüyada kavun satın aldığını görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, yeni hobiler edinileceğine işaret eder.

Rüyada kavun satın almak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavun aldığını görmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada saat satın aldığını görmek onların önüne geçeceğine, önemli yerlere geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada çorap satın aldığını görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı satın aldığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, şan şöhret kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastık satın aldığını görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada çikolata satın aldığını görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments