Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta satın aldığını görmek

Rüyada çanta satın aldığını görmek

Rüyada çanta satın aldığını görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, iyiliğe ve güzelliğe, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çanta satın aldığını gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada çanta satın aldığını görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, süzüleceğine inanılır.

Rüyada mavi çanta satın almak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deri çanta satın almak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan çantası satın almak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına yorulur.

Rüyada siyah çanta satın almak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi çanta satın almak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına inanılır.

Rüyada kırmızı çanta satın almak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada yeni çanta satın almak dileklerinin yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments