Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta çatlatmak

Rüyada yumurta çatlatmak

Rüyada yumurta çatlatmak rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına yorulur.

Rüyada yumurta çatlatmak gördüyseniz:

  • Maddi tüyolar verecek bazı kişiler maddi planlarınızda etkili olabilir.

Rüyada çatlayan yumurta görmek sorunlarını unutacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurtanın çatlamasını görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta çatlatmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Rüyada çatlamış ayak görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına tabir olunur.

Rüyada çatlamış bina görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına inanılır.

Rüyada çatlamış yüzük görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Rüyada çatlayan ayna görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlayan duvar görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments