Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlayan bardak görmek

Rüyada çatlayan bardak görmek

Rüyada çatlayan bardak görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlayan bardak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Rüyada çatlamış cam bardak görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalettir.

Rüyada çatlamış çay bardağı görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlayan bardak görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, iş hayatının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar çatlaması görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, günahlarından tövbe etmeye delalettir.

Rüyada topuk çatlaması görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada çatlamış topuk görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, beden sağlığının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada çatlamış tavan görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, idealist kimse olacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada çatlamış el görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments