Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlamış çay bardağı görmek

Rüyada çatlamış çay bardağı görmek

Rüyada çatlamış çay bardağı görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada çatlamış çay bardağı gördüyseniz:

  • İstenilen çalışma koşulları oluşabilir veya verimli çalışma arkadaşlarına kavuşabilirsiniz.

Rüyada çatlamış çay bardağı görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada çatlayan bardak görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işaret eder.

Rüyada çatlamış cam bardak görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine alamet eder.

Rüyada camın çatlamasını görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi çatlamış görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtanın çatlamasını görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada çatlayan yumurta görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Rüyada duvar çatlaması görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments