Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlamış el görmek

Rüyada çatlamış el görmek

Rüyada çatlamış el görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, tartışmaların son bulacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlamış el gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada çatlamış el görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ellerini çatlamış görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işarettir.

Rüyada çatlamış nar görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatlayan ayna görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatlamış yüzük görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet eder.

Rüyada çatlayan bardak görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada tavan çatlaması görmek yaptığı hataları düzelteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet eder.

Rüyada çatlamış cam görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, tartışma yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments